Toimintatapamme

Mind Avenue Oy auttaa organisaation, tiimien ja yksilöiden kehittämisessä ja uudistumisessa. Näiltä sivuilta voit halutessasi lukea palveluistamme.  Parhaan käsityksen tavoistamme toimia ja palveluistamme saat ottamalla yhteyttä ja sopimalla tapaamisen tai puhelinpalaverin. Siispä, soita +358 50 3038263 Pirkko Aminoff tai lähetä viesti: pirkko.aminoff (at) mindavenue.fi

Ota yhteyttä

Miten?

Pidämme tiimityöstä

Siksi näilläkin sivuilla puhutaan usein ”me”-muodossa, vaikka kyseessä on yhden henkilön yritys. Mind Avenuen toimintatapaa voisi kuvata mallilla ”verkostoituen asiakkaan parhaaksi”. Osa yhteistyökumppaneista on esitelty alla, lisäksi haemme tarpeen mukaan parhaiten soveltuvaa osaamista jokaiseen asiakastyöhön.

Coaching-lähestymistapa on perustana

Oleellisten kysymysten löytäminen ja asioiden käytäntöön vieminen ovat lähtökohtia Mind Avenuen työssä. Coaching-ajattelun mukaisesti tavoitteenamme on olla hyviä kuuntelijoita ja havainnoitsijoita, läsnä olevia ja oppimiseen ja uudistumiseen panostavia sekä eteenpäin katsovia. Haluamme sekä tukea että haastaa asiakastamme, koska siten mahdollistamme muutoksen ja uudistumisen. Viihdymme muutoksessa, mutta ymmärrämme, että muutokseen liittyy myös kipuilua ja luopumista.

Positiivisuudessa on voimaa, esteet on hyvä tunnistaa

Uskomme positiivisen psykologian periaatteisiin, vahvuuksien tunnistamisen voimaan ja potentiaalin vapauttamisen tärkeyteen. Myös kehittymisen tiellä olevat esteet täytyy tunnistaa ja tehdä työtä niiden kanssa. Sekä tiimien että yksilöiden vahvuuksien näkyviin tuominen ja niiden hyödyntäminen luo energiaa ja innostusta organisaatioon.

Tutkittua tietoa löytyy  – hyödynnämme sitä aktiivisesti

Mind Avenue seuraa ja hyödyntää aktiivisesti tutkimustietoa liittyen mm. organisaatiopsykologiaan ja johtamiseen, positiiviseen ja kognitiiviseen psykologiaan, persoonallisuuspsykologiaan, neurotieteisiin ja mm. sosiaalipsykologian parissa tehtävään tiimien toiminnan tutkimukseen.

Työkalujen käytöllä tehokkuutta

Käytämme persoonallisuus- ja arviointityökaluja sekä coachingissa että valmennus – ja kehittämisprojekteissa. Arviointityökalut tuovat lisäarvoa siten, että ne auttavat tehokkaasti fokusoimaan oikeisiin asioihin kehittämisessä heti alusta lähtien. Ne tuovat myös yhteisen kielen keskusteluihin. Mind Avenuella on käytössä mm. seuraavat työkalut:

  • Team Diagnostic, Team Leader View, Organizational View, Team View (Team Coaching International)
  • Workplace Big Five persoonallisuusprofiili
  • EQ-i tunneälyprofiili
  • OPQ työpersoonallisuuskysely, MQ motivaatiokysely, Verify kykytestit, 360-arviot 
  • Wopi

Asiakaskokemus on tärkeä

Jokainen asiakastyö on meille tärkeä. Asiakkaan hyvä kokemus ja tavoitteisiin pääseminen ovat palkitsevia asioita meille. Haluamme kehittyä ja kehittää tekemistämme jatkuvasti – siksi otamme ilolla vastaan kehittymisideoita sekä tekemiseemme että tarjontaamme liittyen. Jos halaut nyt jättää palautetta ja /tai ideoita, niin yhteystiedot löydät täältä:

https://mindavenue.fi/ota-yhteytta/

Yhteistyökumppaneita ja tietoa ammattimaisen coachingin jäsenyysjärjestö ICF:stä


Avantagen perustaja ja toimitusjohtaja Virpi Haavisto on työyhteisövalmentaja ja ammatticoach (ICF). Avantagen erityisalaa on luovan työn edesauttaminen ja luovuutta tukevan kulttuurin rakentaminen. Virpi on DI Teknillisestä korkeakoulusta ja hän on tutkinut luovaa työtä ja tunteita taiteellisesti luovassa työssä Taideteollisessa korkeakoulussa ja toiminut vierailevana tutkijana yliopistoissa USA:ssa.

www.avantage.fi

Iloco Oy on Sari Ilon vuonna 2009 perustama monipuolisesti johtajuutta ja työyhteisöjä valmentava yritys. Sarilla on vankka kokemus valmennus- ja konsultointitehtävistä: johtajuuden kehittämisestä, ryhmien ja työyhteisöjen valmentamisesta sekä johtamisen asiantuntijajohtotehtävistä. Koulutukseltaan Sari on KM, Psykologi, psykoterapeutti ET, PCC – coach (ICF) sekä työ- ja organisaatiopsykologian jatko-opiskelija.

www.iloco.fi

Team Coaching International (TCI) on globaali yritys, jolla on selkeä tarkoitus: auttaa asiakkaita luomaan hyvin menestyviä tiimejä ja ylläpitämään niiden menstystä. TCI oli ensimmäinen tiimidiagnostiikan tarjoaja markkinoilla ja se on ollut olemassa lähes vuosikymmenen. Tuhansien tiimien tuomalla datapohjalla meillä on avaimet tiimien menestykseen.

teamcoachinginternational.com

International Coach Federation (ICF) on johtava globaali coach organisaatio, jossa on yli 20,000 jäsentä ja yli 17.000 sertifioitua coachia maailmanlaajuisesti. ICF edistää ammattimaista coachingia asettamalla korkeat eettiset standardit ja tarjoamalla riippumatonta sertifiointia sekä rakentamalla maailmanlaajuista coachien verkostoa.

www.coachfederation.org

"If feedback is something that happens only at unusual times (such as a performance review or when something’s gone wrong), it’ll never really be an organic part of the organizational culture."